Zakaj izbrati otroška unikatna oblačila Balabini?

Morena Brumen, 8.september 2023

Ko sem dobila idejo o ustvarjanju unikatnih otroških oblačil, sem želela ustvariti in ponuditi nekaj drugačnega, kakovostnega in obenem udobnega za naše najmlajše. Kljub poplavi oblačil na trgu, sem še vedno pogrešala nekaj dotičnega, modnega, praktičnega in nosljivega ob vsaki priložnosti. 

Vse to poskušam ustvariti z mojimi oblačili, kjer se igram z različnimi stili in jih združujem v eno. To so začutile tudi moje prve stranke in me podprle s svojimi prvimi nakupi. Spominjam se njihovih pozitivnih odzivov, sama sem se ob vsakem njihovem veselju prispelega paketa, še bolj veselila jaz.

Photo: @malitrenutki

Unikatna Balabini oblačila se zelo razlikujejo od tistih, ki se jih kupi v trgovini. Največja razlika je vidna v kakovosti materiala, ki je zelo pomembna, saj bodo oblačila nosili otroci, ki imajo nadvse občutljivo kožo. Sama pri izdelavi uporabljam material, ki nosi certifikat Oeko-tex standard 100, kar pomeni, da gre za zelo kvaliteten material, primeren in nežen do otroške kože. Kvaliteto materiala opazijo tudi stranke, ko oblačilo prejmejo in otipajo. 

Pri izdelavi posebno pozornost namenim detajlom in ostalim podrobnostim na oblačilu  ter seveda kakovosti samega postopka izdelave oblačila. Oblačila so tako trpežnejša in jih bodo zagotovo nosili balabinčki večih generacij.

Ker otroci zelo hitro rastejo, imam pri izdelavi v mislih tudi to, da so oblačila dolgo nosljiva. V svojo izdelavo oblačil vključim elemente, kot so podaljšani patenti na hlačnicah in majčkah, ki omogočajo, da oblačilo raste z otrokom. Z razlogom so joggers hlače tako priljubljene in so eden izmed najbolj prodajanih Balabini kosov oblačil.

https://balabini.si/decki/dolge-hlace/klasicne-jogger-hlace/

Na podoben princip izdelujem tudi oblekice, kjer za dolgo nosljivost poskrbim tako, da v oblačilo vključim naramnice, ki se z rastjo deklice prilagajajo na prednjem ali pa hrbtnem delu oblačila.

https://balabini.si/deklice/oblekice/oblekica-cvetlice-opecnata/

Photo: @malitrenutki

Odkar pomnim me je vedno navduševala estetika.  Rada spremljam modo, modne smernice in trende. Ta navdih uporabljam, ko izdelujem oblačila, zato so Balabini oblačila narejena v stiku s trendi in modna

Včasih se zaradi edinstvenosti in podrobnosti v izdelku pri mojih  strankah pojavijo pomisleki glede vzdrževanja in ohranjanja oblačil. Vsa Balabini oblačila so enostavna za vzdrževanje, lahko jih mirno operete na 40°C, tako boste ohranili kakovost in prvotni izgled oblačila.

Pri izdelavi oblačil vam je všeč moja prilagodljivost, saj ponujam možnost prilagoditve oblačil z različnimi barvami blaga in vzorci.  Velikokrat mi z izbiro vaših barvnih kombinacij ustvarite nov model oblačila in poskrbite, tako za veselje mene, kot vas, ki ste ustvarili oblačilo po vaših željah in željah vaših otrok.

V svoji ponudbi oblačil imam kar nekaj kosov, ki so enobarvni in jih lahko naročite v različnih barvah. To imam rada predvsem zato, ker se enobarvna oblačila vsestranska in jih je lahko enostavno kombinirati z ostalimi oblačili, ki jih imajo vaši otroci že v omari.

Photo:@malitrenutki

Pred časom mi je ena od strank napisala čudovito sporočilo, dejala je, da mora kupiti moj izdelek, saj ji predstavlja nekaj več, nekaj za dušo. To mi je izjemno v veselje, saj cenim, da moje oblačilo doživljate kot nekaj posebnega in edinstvenega, ki vam prinaša lepo izkušnjo. Vaše pozitivne besede me navdihujejo in me spodbujajo k nadaljnjemu ustvarjanju unikatnih oblačil.

Pri izbiri in nakupu unikatnih oblačil je izjemno pomembno, da se odločite premišljeno. S takšnim pristopom ne le, da izbirate unikatne kose, temveč tudi podpirate trajnostne izdelke in delovanje manjših podjetij. Nedvomno z vsakim nakupom poskrbite, da mali podjetnik zapleše od veselja in dobi dodatno motivacijo ter navdih za ustvarjanje svoje zgodbe še naprej.🙂