O meni

Moje ime je Morena in sem mama dveh fantkov, ki vsak moj dan navdata s čarobnostjo in inspiracijo. Čeprav sem se s šivanjem začela ukvarjati zelo pozno, so me odkar pomnim vedno navduševali svet mode in oblačil, stil ter estetika. S prihodom prvega otroka se je začela moj pot oblikovanja in ustvarjanja otroških oblačil. Od takrat skorajda ne mine dan, ko ne bi ustvarjala pa četudi samo v mislih premišljala o novih kombinacijah in kreacijah. Sprva je bil to le hobi, a sčasoma me je ljubezen do šivanja pripeljala do točke, ko sem pričela razmišljati o svoji otroški blagovni znamki.

Unikatno

Plod izvirnih zamisli in ustvarjalnih idej, ki se odražajo v skrbno unikatno izdelanem oblačilu za vašega otroka.

Kakovostno

Skrbno izbrani materiali omogočajo udobno in dolgo nošenje izdelkov, ki jih bodo nasledili in nosili tudi mlajši Balabinčki.

Ročno izdelano

Ročno izdelana oblačila v celoti ustvarjamo v Sloveniji. Narejeno iz nežnih in otroški koži prijaznih materialov.

Ime Balabini je nastalo iz besede »barabin«. Tako sva z možem namreč klicala najina sinčka, ko sta nama nagajala. Ker otroka takrat še nista izgovarjala črke R, je nastalo to po(ne)srečeno ime. V logotipu pa je ptica, saj je bila to prva prava beseda, ki sta jo izgovorila oba sinova.

Posebno pozornost namenjam kakovosti blaga, zato uporabljam le izbrane
bombažne materiale, ki ustrezajo standardom (Oeko-tex Standard 100). Pri izdelavi oblačil me navdušujejo različni stili: od minimalističnega, vintage, retro, klasičnega, športnega in elegantnega.