Oblekica z vozlom 37.00 49.00 

Oblekica cvetlice – opečnata

37.00 49.00 

In Stock

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Cvetlična oblekica s spodnjim delom v opečnati barvi in naramnicami v olivno zeleni barvi predstavlja kombinacijo mode, udobja in praktičnosti.

Z izrazitim cvetličnim vzorcem in ujemajočim opečnatim spodnjim delom ni le estetsko privlačna, ampak je tudi izjemno udobna zaradi mehke sestave materiala, ki je visokokakovostni bombažni jersey.

Praktičnost oblekice se kaže v njeni dolgotrajni nosljivosti. Deklica jo lahko nosi skozi vse letne čase. V hladnejših obdobjih se odlično kombinira s spodnjimi oblačili. V toplih dneh pa oblekico deklica nosi samostojno ali v kombinaciji s kratkim rokavom.

Naramnice oblekice so prilagodljive in se regulirajo glede na višino deklice, kar lahko preprosto izvedete z vozlom na prednjem delu. To pomeni, da oblekica raste skupaj z deklico, kar je še ena od prednosti tega oblačila.

Oblekica je primerna kot vsakdanje oblačilo, za v vrtec ali šolo. Za posebne priložnosti pa jo lahko popestrite s kakšno srajčko z volančki ali privlačnimi žabicami, kar bo zagotovo poudarilo edinstven modni izraz te oblekice.

Sestava materiala je certificiran bombažni jersey, 95% bombaž in 5% elastan.

Dodatne informacije

Velikost

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 62, 68, 74, 78, 84, 90, 96