Oblekica s pentljicami 43.00 57.00 

Pinafore oblekica z vozlom

43.00 57.00 

In Stock

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Čudovita Pinafore oblekica z vozlom se uvršča med priljubljene kose oblačil znamke Balabini. Ta model še posebej navdušuje starše ob izbiri oblačila za otroško fotografiranje deklic.

Njena posebnost se kaže v izjemno ljubkih volančkih, ki krasijo ramena in vozlih, ki omogočajo regulacijo dolžine naramnic na prednjem delu s pomočjo vozla.  Oblekica tako odlično služi več časa in se prilagajala rasti vaše deklice.

Oblekica je prav tako primerna za različne priložnosti, od lepših dogodkov, kjer se odlično kombinira z dodatkom lepe srajčke ali majčke, pa do vsakdanjih dni za odhod v vrtec ali šolo.

Sestava materiala je bombažni jersey (95% bombaž, 5% elastan), zagotavlja izjemno udobje v vsakem trenutku, kar je ključno za brezskrbno otroško igro.

Kljub svoji preprostosti oblekica izžareva modni izraz in vsestranskost, saj jo je možno nositi skozi vse leto – kot vrhnje oblačilo ali kot samostojno oblekico.

Oblekica je na voljo je v različnih barvah, kar omogoča izbiro glede na želje vaše deklice.

 

Dodatne informacije

Velikost

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 68, 74, 78, 84, 90, 96

Barva

Antično roza, Bela, Bež, Bordo, Morsko zelena, Nežno rjava, Nežno roza, Olivno zelena, Petrolej, Rdeča, Rjava, Rumena, Senf, Svetlo siva, Temno siva, Temno vijola, Umazano zelena